композитная черепицаКомпозитну черепицю можна віднести до будівельних матеріалів, які з'явилися зовсім недавно, але вже завоювали популярність серед багатьох споживачів. Цей будівельний матеріал був створений для того, щоб змінити традиційну черепицю. На відміну від металочерепиці, композитна черепиця має відмінні шумоізоляційні властивості.

В основі композитної черепиці лежить сталевий лист, покритий сплавом алюмінію та цинку – надійний захист від корозії та опадів. З лицьового боку на черепицю наносять шар акрилової ґрунтовки, поверх ґрунтовки - гранули натурального каменю, потім - акрилову глазур. Композитна черепиця має вологовідштовхувальні властивості, тому перепади температур їй не страшні. Завдяки акриловій глазурі матеріал захищений від згубної дії ультрафіолетового випромінювання, стійкий до вицвітання. Висока міцність дозволяє служити близько 50 років!

Зовнішній вигляд композитної черепиці дуже схожий з натуральним матеріалом, але черепиця має значно меншу вагу (приблизно 6 кг/м2). Отже процес монтажу та транспортування значно спрощується. Композитна черепиця піддається різанню досить просто, її можна гнути. У наші дні у продажу є безліч кріплень, аксесуарів, які дозволять здійснити монтаж на будь-якій поверхні, забезпечать надійний захист покрівлі від снігу та впливу вітру. Маса колірних варіацій та форм матеріалу, так що композитна черепиця стане окрасою будь-якого екстер'єру.

Ми Вам передзвонимо:

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ:

Українa, м. Черкаси, Пр. Хіміків 74
тел.: 0(67) 440-91-75
e-mail: elitdah1@gmail.com