На жаль, багато наших співвітчизників не до кінця розуміють важливість покрівлі кожної будівлі. Причому, приділити належну увагу покрівельній конструкції, а так само вологоізоляції і зробити якісну теплоізоляцію ми не забуваємо, а от подбати про високоякісний фінішний покрівельний матеріал вирішує не кожен. Адже саме основний покрівельний матеріал, якщо йдеться про високоякісну продукцію, яка була правильно змонтована, і несе основну захисну та естетичну функцію.

Ринок покрівельних матеріалів сьогодні настільки великий, що навіть професіонал може помилитись у виборі. Рулонні покрівельні матеріали для плоских покрівель, натуральна, металева, цементно-піщана черепиця, покрівельний профнастил та багато інших варіантів. Але якщо говорити про найбільш досконалий матеріал, то фахівці все частіше схиляються до бітумної черепиці і, звичайно ж, це не просто так. У цій статті ми детальніше розглянемо такий матеріал як бітумна черепиця SHINGLAS, що виробляється в РФ корпорацією ТехноНІКОЛЬ (м. Рязань).

Не дивлячись на те, що йдеться про російський будівельний матеріал, в його якісті сумніватися не доводиться. Виробничі потужності заводу ШИНГЛАС укомплектовані за останнім словом техніки – обладнання європейського зразка. Друга лінія заводу стартувала лише у 2013 році – самі розумієте, що все обладнання нове. Причому тут виробляється бітумна черепиця (мова йде про двошаровий будівельний матеріал, дуже популярний в США і Канаді), а продуктивність лінії становить до 300 покрівель за робочу зміну!

Всі матеріали, що виробляються, мають сертифікат відповідності, з яким ви можете ознайомитися на офіційному сайті виробника. Бітумну черепицю не можна назвати новим матеріалом - вона використовувалася ще на початку минулого століття, причому вже тоді цей будівельний матеріал чудово виконував свої функції в різних кліматичних зонах. Ні сильні пориви вітру, ні висока вологість, ні екстремальні температури не впливають на його технічні характеристики. Єдина обов'язкова умова, без дотримання якої бітумна черепиця не може використовуватися, - це ухил схилу покрівлі не менше 12 градусів, а ось негативні кути не є перешкодою.

М'яка черепиця SHINGLAS – це не тільки надійний та довговічний, але й гарний матеріал, що має 5 різних форм нарізки та близько 50 колірних відтінків! Колір і фактура матеріалу настільки різноманітні, що кожен знайде відповідне виконання. А якщо ви віддаєте перевагу ламінованій бітумній черепиці, то на вас чекає неповторний зовнішній вигляд і істотно підвищені технічні характеристики.

Отже, підсумуємо незаперечні переваги гнучкої черепиці SHINGLAS:

  • досконала герметичність конструкції. Під час монтажу черепиці, бітум, що входить до її складу, дозволяє настільки щільно склеювати ґонти, що ви отримаєте в результаті монолітне покриття;
  • бітумна черепиця ефективно застосовується навіть у найскладніших покрівельних проектах, причому відходів практично немає;
  • завдяки покрівлі з бітумної черепиці ШИНГЛАС, мікроклімат у вашому будинку завжди буде комфортним;
  • на окрему увагу заслуговують шумопоглинаючі властивості гнучкої черепиці, яка без додаткової шумоізоляції забезпечить поглинання звуків дощу і навіть граду;
  • За всіх вищезгаданих переваг, матеріал дуже просто монтується, не вимагає будь-яких спеціальних інструментів.

У 2012 році саме бітумна черепиця SHINGLAS удостоїлася почесної премії НАМІКС, у номінації найкращий покрівельний матеріал у малоповерховому будівництві.

Ми Вам передзвонимо:

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ:

Українa, м. Черкаси, Пр. Хіміків 74
тел.: 0(67) 440-91-75
e-mail: elitdah1@gmail.com