металлические водосточные системыКожен з нас знає, що таке водостічна система покрівлі, але не всі розуміють важливість і необхідність водостоків. Від якості та коректності монтажу водостічної системи безпосередньо залежить термін служби вашої покрівлі, стан фундаменту. Водостічні системи бувають двох видів металеві та пластикові.

Металеві водостічні системи - схильні до корозії, проте відмінне захисне покриття, якими володіють водостоки від відомих виробників, дозволяє нівелювати цей недолік. Не сприйнятливий до перепадів температур (робочий діапазон від -50оС до +120оС), під впливом температури не змінює своїх розмірів, не горючий. Метал - дуже міцний матеріал, але якщо форма була змінена під механічною дією, відновлювати її доведеться за допомогою майстра. Металеві водостоки можуть мати прямокутну та круглу форму, а широка колірна гама дозволяє підібрати колірне рішення під будь-який екстер'єр. У порівнянні з аналогами, виконаними з ПВХ, металеві водостічні системи мають погані шумопоглинаючі властивості, менший термін служби (7 – 15 років), за винятком мідних водостоків, які можуть прослужити і 150 років. Водостоки з металу складніше монтувати, так само в них швидше накопичуються грязьові відкладення.

Пластикові водостічні системи - не сприйнятливі до корозії та багатьох хімічних речовин (зокрема і лугу). Робочий діапазон температур у них скромніший ніж у металевих: -50оС та +50оС, так само при високих температурах спостерігається зміна лінійних розмірів водостоку. За незначної деформації відновлюють свою форму, матеріал досить міцний, здатний витримувати механічні навантаження. Відмінні шумопоглинаючі властивості вигідно вирізняють пластикові водостоки. У питанні горіння вироби з ПВХ вважаються слабогорючими, що не підтримують горіння. Монтаж досить простий, а термін служби сягає 25 років. Якщо ви хочете водосток з незвичайної форми, то саме пластикові вироби зможуть задовольнити будь-яку вашу примху. Колірних рішень у ПВХ водостоків менше, ніж у пластикових аналогах, але все-таки достатньо. Ніякого догляду за пластиковою водостічної системою не потрібно, поверхня не дозволяє бруду та сміттю накопичуватися до середини водостоку.

Ми Вам передзвонимо:

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ:

Українa, м. Черкаси, Пр. Хіміків 74
тел.: 0(67) 440-91-75
e-mail: elitdah1@gmail.com